Få energieffektive løsninger i balance

Hos Brøndum tænker vi naturligt energieffektivitet ind i vores løsninger til nybyggeri. Herudover ved vi, at energirenovering og energioptimering af eksisterende bygninger og anlæg stadig har et enormt potentiale.

Derfor hjælper vi vores kunder med alt fra udskiftning af eksisterende tekniske installationer til genanvendelse af overskudsvarme fra køleprocesser og f.eks. serverrum.

Det sparer både din virksomhed og naturen for vigtige ressourcer.

Vi tilbyder et bredt spektrum af energieffektive tekniske løsninger

Brøndum træder til med energirenovering og -optimering og hjælper dig gennem hele processen – fra grundig analyse, rådgivning og gennemgang af dine tekniske løsninger til efterfølgende drift og vedligehold af din bygning eller anlæg.

Vi har altid praksis for øje og sætter en ære i at ramme den ønskede balance mellem miljøhensyn, energioptimering og økonomi. På den måde sikrer vi, at både din virksomhed og naturen sparer ressourcer.

Overskudsvarme gemmer på masser af energi

Lad varmepumpen udnytte spildvarme og få reduceret varmeudgifterne markant til naturgas og olie. Det er både miljøvenligt og økonomisk rentabelt.

Mulighederne for genbrug af overskudsvarme er mange.

  • Genbrug af overskudsvarme fra serverrummet i kontorbygningen via bygningens eksisterende varmesystem
  • Genbrug af spildvarmen fra procesanlæg til rumopvarmning og varmt vand i industrien
  • Genbrug af overskudsvarme fra dit køle- eller ventilationsanlæg til systemløsninger med veksler eller styretavler til energioptimering.

Få tilskud til dine energibesparende tiltag

Brøndum skaber energieffektive løsninger i balance og garanterer, at de beregnede energibesparelser og garantier holder i hele tilbagebetalingsperioden. Og vi hjælper gerne med at ansøge om tilskud hos Energistyrelsen, som yder tilskud til energibesparende tiltag på overskudsvarme.

Brøndum er godkendt efter VENT-ordningens krav

Alle serviceteknikere hos Brøndum A/S gennemfører service efter VENT-ordningens krav. Det er din garanti for, at vores teknikere er kvalificerede til at servicere ventilationsanlæg og få mest muligt ud af dem.

Ole Gregersen
Projektdirektør

Ole Gregersen
Tlf. 2024 5919

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os – vi ser frem til at høre fra dig.

Vi tilbyder

Falkevej 14
8800 Viborg

Telefon

CVR. nr.

44 36 72 46

Copyright © 2024. Webdesign af seemore.dk.